Copyright

Wij willen geen copyright schaden, de meeste humor foto’s krijgen we toegestuurd van bezoekers dus het is onmogelijk voor ons om de copyright te controleren. Heeft u problemen met een foto of denkt u dat we met een foto het copyright schaden, stuur ons dan een mailltje en als uw argumenten goed genoeg zijn zullen we de foto z.s.m. verwijderen.

Problemen met een foto.

U kunt ons ook mailen als u een foto heeft gevonden die volgens u niet door de beugel kan. We zullen uw argument aandachtig bekijken en als uw argumenten goed zijn misschien besluiten om de foto te verwijderen. Klik hier om ons te mailen.

Spam

We hebben onder elke foto een “vertel een vriend” programma. Hier kunnen mensen via onze site de humor fotos die op onze site staan naar iemand te mailen. Dit gaat geheel automatisch en wij hebben niet de mogelijkheid om in de gaten te houden wat en hoeveel fotos er naar bepaalde mensen worden gestuurd. Als u denkt dat mensen u lastig vallen en u blijven mailen met dit programma dan kunt u ons mailen en blokkeren wij uw e-mail adres voor de site humorfotos.nl zodat mensen u geen fotos meer kunnen sturen.

Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina